Yin Yang & Quatro Tipos - a Alimentação Usada Como Medicamento

Dietoterapia Clássica para Pacientes Modernos

A system of regulating health with food rooted in classical Chinese medicine. Each time you eat, you medicate yourself. The question is whether you get the effect you want.

Peter Torssell
Peter Torssell

Visão Geral Do Curso

A system of regulating health with food rooted in classical Chinese medicine.

Each time you eat, you medicate yourself. The question is whether you get the effect you want. Any food, any diet and any individual could be included in the system to understand the effect of the food on health and diseases.

 

It could be argued that food is historically the worlds most important medicine, and therefore the most important contributor to chronic health problems and diseases. Let the modern meet the traditional, and the West meet the East in a rational system that could be applied to any culture. ”Yin yang & the Four Types” is the simplest way to understand what to eat, how much and how often for health.

 

”Any practitioner of medicine must first thoroughly understand the source of disease and know what has been violated, then, use food to treat it, and if food will not cure it, afterwards apply drugs” Sun Simiao (the god of medicinals)

 

It is time to popularize Chinese medicine. This system is a way of presenting the fundamental theories of the classical Chinese thinking and how to apply them in our daily lives. ”Yin yang & The Four types” is simple enough to understand for laypersons to make Chinese medicine mainstream knowledge. The diagnosis is based on observation and questions and will mainly be explained in terms of qi and yin yang.

Objetivos

  • Learn how to effectively prevent and treat patients with food and with simple and daily measures

  • Learn how to diagnose body types and which foods are suitable for regulation

  • Learn how we can integrate modern scientific nutrition with classical Chinese medicine for clinical use

Descrição

  • 0 hrs - 30 min

    Introduction and definition of classical Chinese medicine

  • 30 min - 1 hrs

    Understanding Spleen/stomach from a modern perspective and the clinically relevant information

  • 1 hrs - 1.5 hrs

    Which information to trust, where research is one

  • 1.5 hrs - 2.25 hrs

    Taking animal foods, fats and salt as examples

  • 2.25 hrs - 3 hrs

    Methodology and responsibility; coffee, chocolate, tobacco etc

  • 3 hrs - 4 hrs

    Yinyang and Four types. Presentation of the system

  • 4 hrs - 5 hrs

    Principles of eating. Three basic plates of food proportions.

  • 5 hrs - 5.25 hrs

    The four body types - si xing .四型

  • 5.25 hrs - 5.75 hrs

    Metabolic syndrome and Chinese medicine

  • 5.75 hrs - 6 hrs

    Timeline of eating

  • 6 hrs - 6.5 hrs

    Patient cases and recipes

Testemunhos

  • Ceda J. (Australia)

    Peter apresenta uma abordagem de dietoterapia que é fácil de entender e aplicar aos pacientes. (Traduzido automaticamente da EN)

Testemunhos

Peter apresenta uma abordagem de dietoterapia que é fácil de entender e aplicar aos pacientes. (Traduzido automaticamente da EN)

Ceda J. (Australia)

Professor

Peter Torssell

Peter Torssell works clinically and teaches Food as medicine and classical Chinese medicine with the motto "Take as much as possible into consideration and make it as simple as possible, and from that use simple and daily measures to get good results for an individual and empower the patient"

Aviso Legal

Please read these important disclaimers before purchasing:

  • Acessando Seu Curso

    Após fazer o check-out, o seu endereço de e-mail será enviado para a Net of Knowledge de forma segura e você terá acesso instantâneo ao seu curso. Se você ainda não possui uma conta no site Net of Knowledge, uma conta será criada para você automaticamente e você receberá um e-mail com um link para configurar a sua senha. Acesse a sua sua conta no site netofknowledge.com e comece a aprender!

  • Acesso Ilimitado & CEUs

    Você terá acesso ilimitado a este curso enquanto ele estiver disponível na Net of Knowledge, para que você continue aprendendo e possa revisá-lo ao longo dos anos.

    Você tem 1 ano a contar da data da compra para completar os requisitos dos CEUs. Neste período, você deverá assistir o treinamento e completar quaisquer documentos necessários para obter seu certificado. Você também deverá imprimir e salvar seu certificado para seus próprios registros.

  • Política de Cancelamento

    Favor observar que não oferecemos reembolso para nossos webinários/cursos online gravados

  • Observação

    Esta gravação está disponível apenas no formato online; você não receberá um DVD ou cópia física da gravação – ela está disponível para você assistir como um curso através de sua conta.

...

Read Disclaimers
powered by netofknowledge

R$715

More Details
  • Certificados:

    Aprovado Por: NCCAOM (6.5), Standard Certificate (6.5)

  • Idioma: English

  • Tipo De Curso: Recorded Webinar

  • Duração Do Curso: 6.5 h

  • Anotações Do Curso: Notes are provided with this course.

  • Período De Acesso: Acesso Vitalício

R$715


Inscreva-se em boletins informativos

Receba atualizações mais recentes por e-mail, sobre nossa loja e ofertas especiais

Para lhe proporcionar uma experiência de compra personalizada, o nosso site utiliza cookies.
Politica de Privacidade.